Møt teamet på

Innlandet Sport

Innlandet Sport Flisa AS ble etablert våren 2020, og er en fullsortiments sportsbutikk med ekspertise innenfor klubb, langrenn, sykkel og friluft.
Vi har et bredt utvalg av tekstil for barn, junior, dame og herre.

Vi har ski -og sykkelverksted. Kontakt oss for spørsmål eller bestilling av time. Vår butikk ligger sentralt plassert på Flisa, med lokaler i 2. etasje på Flisa Stormarked.

Jonas Gottenborg Larsen

Butikksjef

Styrer butikken til daglig og er glad han har så mange flinke ansatte som er ordensmennesker. Brenner for det lokale og er like glad i sommer som vinter. Delaktig i lokalfotballen i mange år og går mye på ski om vinteren. Om sommeren ser du han ofte langs elvebredden med fiskestanga i hånda, eller på rulleski. Høsten går med til jakt.

Dan Eigil Aurland

Selger/verksted 

Veldig aktiv både på ski og sykkel. Og minst like aktiv i smøreboden om vinteren eller på sykkelverksted om sommer. Blir brukt som skismører på nasjonalt nivå og har en kunnskap rundt dette langt over det vanlige. Sykkelverkstedet ledes med stø hånd og justering av gir og bremser utføres med den største nøysomhet.

Julie Berg Enger 

Selger/Ansvarlig nettbutikk og SOME

Sprek jente som har jobbet i klesbransjen i mange år. Sørger for at nettbutikken og våre sosiale medier ser så bra ut som det gjør. Hun rydder og i butikken, og sørger for at det alltid er innbydende bord og vegger. Smilet sitter løst og hun går flere toppturer enn det er dager i året.

Martin Flismyren

Selger

Med sine 16 år i sportsbutikk er Martin et kjent fjes for de fleste som er innom butikken. Til daglig jobber han som sportssjef og langrennstrener på WANG Toppidrett i Hamar. Han er også assistenttrener for juniorlandslaget og hovedtrener for Team Solør Ski. Gjennom mange aktive år, har Martin fått god erfaring om trening og sportsutstyr, og har gode tips å komme med spesielt når det kommer til løping, ski og friluftsliv.

Jon Anders Salberg

Selger

Fotballdommer fra Flisa som startet hos oss i 2020. Han trives utrolig godt i sportsbransjen og smiler fra øret til øret i kontakt med kundene. På sommerstid trives han med løpesko på beina, eller syklende rundt i Solørs vakre omgivelser. På vinterstid er han ikke vond og be hvis det er snakk om en skitur. Han er også et stort dommertalent, og dømmer i Norsk Tipping Ligaen, tidligere 3 divisjon. Han er en del av NORCORE-systemet, et utviklingsprogram for unge dommertalenter.

Sondre Gottenborg

Selger

Sondre har jobbet i sportsbutikk i snart 3 år og er det man kan kalle en potet, han kan litt om alt. Han har spilt fotball i alle år og er aktiv med både løping og langrenn. Han bruker veldig mye tid i i skogen og på fjellet, og har alltid med seg sin stående fuglehund, Koda. Til vanlig studerer han utmarksforvaltning på̊ Evenstad

Sarah Karlshaugen

Lærling

Sarah er ei blid og aktiv jente fra Sønsterud. Hun har i flere år spilt håndball, og har de siste årene byttet ut spillerdrakt med fløyte og røde kort. Hun dømmer for Elverum Håndball, der hun også studerer. Sarah bruker fritiden sammen med venner og aller helst på snowboard i Trysil.

Kristine Husum

Selger

Kristine har jobbet i sportsbutikk i fire år og trives veldig godt med å ekspedere kunder på Innlandet sport ved siden av lærerstudier. Hun har mange år bak seg i lokalfotballen og har også jobbet flere år som danselærer i Solør. Per dags dato er det fotball, friluftsliv, studier og Innlandet sport som fyller hverdagen.

Bodil Johanne Smedsrud

Selger

Hun har tidligere jobbet i butikk og har jobbet hos innlandet Sport siden åpning i august 2020. Selv har hun drevet aktivt med idrett siden barndommen og frem til i dag, primært fotball. Ellers er hun veldig glad i friluftsliv, og tar seg gjerne en tur i skogen eller på fjellet så fort muligheten byr seg.

Lotte Nordli

Selger

Hun har jobbet flere år i sportsbutikk, mens hun har gått idrettslinja ved Solør Videregående skole, hvor håndball var et av fagene. Hun har selv spilt håndball i mange år, samt vært trener for flere lag. Nå tar hun lærerutdanning og kroppsøving er selvfølgelig et av hovedfagene. I tillegg til jobb hos Innlandet Sport og studiene, jobber hun også som personlig assistent. Hun liker å være i aktivitet, så resten av fritiden brukes for det meste i skog og mark sammen med sin firbeinte treningskompis Balto eller på treningssenteret.

Madeleine Mella

Selger

Håndballspilleren fra Grue som har jobbet i sportsbutikk siden 2018. Imøtekommende og blid jente, med svært god kunnskap innen ballsport og friluft. Studerer bachelor i trening, helse og prestasjon på Norges Idrettshøgskole i Oslo, og trives veldig godt med det. Spiller for tiden på Vålerenga, er sosial med venner og liker å være ute i naturen, sommer som vinter. 

Har du spørsmål til oss? 

Send oss en epost eller ring oss på tlf. 62 95 75 55

kontakt@innlandetsport.no

 

 

Våre åpningstider : 

Man – Ons: 09:00 – 17:00

Torsdag: 09:00 – 19:00

Fredag: 09:00 – 17:00

Lørdag: 10:00 – 16:00